Directioners upprörda över att Zayn och Louis glömde orden till "Stockholm Syndrome"

Efter deras uppträdande med låten "Stockholm Syndrome" i Japan på onsdagen, har fans påpekat att Zayn och Louis verkade glömma vissa delar av texterna.
 
Killarna är nu in i den andra delen av deras "On The Road Again Tour", efter att ha spelat sju datum i Australien tidigare i månaden.
 
Däremot har de inte sjungit "Stockholm Syndrome" i någon av deras andra uppträdanden, och valde att debutera den på sin andra utställning i Japan på onsdagen.
 
Fans har skrivit på ett videoklipp på YouTube av uppträdandet, där det kan höras att Zayn inte får en bra start, då han glömmer de flesta av orden på hans första vers och hördes nynna tillsammans. Harry gjorde ett bra jobb med att dra den tillsammans, men sedan glömde Louis hans ord, alltför! 
Fans är inte glada över att killarna glömmer sina texter, och en del även anklagade dem för att inte repetera tillräckligt.
 
Kolla in några av de tweets från fansen om missöde:
 
@Bradforweed:
"omf i watched the video of them performing Stockholm syndrome and louis and zayn botched the lyrics so bad I got second hand embarrassment"
 
@paninicobain:
"@Harry_Styles good tell Louis and zayn that they fucked up stockholm syndrome"
 
@loyalxzayn:
"Listen Zayn and Louis, I love you both so much but please rehearse Stockholm Syndrome"
 
@jennajamiesmith:
"louis and zayn forgetting the lyrics to Stockholm syndrome is so funny when I first heard about it I was like oh that's to bad but no"
 
@ziallsnirvana:
"Why y'all acting like zayn was the only one who forgot the lyrics to Stockholm Syndrome when his homeboy Louis was struggling too tf"
 
@amygordon21:
"Wow. Just watched the boys do Stockholm Syndrome the other night. Louis and Zayn really need to lift their game"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: